top of page

Uw auto probleemloos starten met een autobatterij van Bandencentrale Drapier

Autobatterij vervangen?

Uw batterij mag dan wel niet de motor van uw auto zijn, het wordt wel het hart van uw wagen genoemd. Tot 40% van de onderdelen van uw auto werkt immers op elektronica en heeft dus een degelijke autobatterij nodig. Laat uw autobatterij nakijken of vervangen door onze bandencentrale in Wetteren. Wij garanderen de beste prijs/kwaliteitverhouding! Dat is geweten door onze klanten uit heel regio Wetteren, Wichelen, Laarne, Heusden, Berlare, Lede, Aalst, Oosterzele, Melle, Merelbeke, Laarne en Kalken.

Laat uw autobatterij regelmatig checken

Een autobatterij gaat zo’n 3 tot 5 jaar mee. Toch is het verstandig om uw accu geregeld te laten nakijken om problemen te voorkomen en er zomer en winter zorgeloos op te kunnen vertrouwen. Vermijd een autopanne, dure kosten of startproblemen en kom bij ons langs. Wij controleren met veel plezier de staat van uw batterij, de hoeveelheid accuzuur en uw klemmen op oxidatie. Indien nodig vervangen wij uw autobatterij vakkundig.

Startproblemen?

Dat zou wel eens aan uw batterij kunnen liggen. Zo kunnen sterke temperatuurschommelingen impact hebben op de prestaties van uw accu. Daarom raden wij u aan om nog voor de winterprik bij ons langs te rijden voor een check-up. Geraakt uw auto maar niet gestart, probeer dan startkabels links te laten liggen om interne schade aan uw elektrisch circuit door een plotse stroomstoot te vermijden. Ondervindt u problemen? Altijd welkom bij ons voor het uitmeten, leveren en vervangen van batterijen.

UW AUTOBATTERIJ IN TOPCONDITIE? SPRING BINNEN BIJ BANDENCENTRALE DRAPIER IN WETTEREN OM UW AUTOBATTERIJ TE VERVANGEN OF NA TE KIJKEN.

bottom of page